19 Eylül 2016 Pazartesi

Kasım Ayında Balayına Nereye Gidilir

Kasım ayında balayına nereye gidilebilir


Kış/Sonbahar mevsimi olarak geçen Kasım ayında balayına gitmek isteyen çiftler için mükemmel seçenekler var. Kışın balayına nereye gidilir derseniz bu sorunuzun birden fazla cevabı mevcut. Kasım alayı balayı yerleri ve balayı için tatil yerleri arıyorsanız yazımızın devamındaki seçeneklere bakmayı sakın unutmayın!

Kasım ayında balayına gidilecek yerler


Bu sorunun popüler cevaplarından bir tanesi Uludağ. Genç çiftlerin yoğunlukla tercih ettiği Uludağ'yı şuan için Kuşadası ve Amasra takip ediyor. Eğer ki yurtiçi balayından sıkıldıysanız da yurtdışında Roma balayıcıların vazgeçilmez mekanı. Ayrıca balayı yerleri arasında popüler olan Kapadokyayı da unutmamak gerekiyor. Kapadokya içerisinde müthiş oteller barındırdığı için balayıcıların favorilerinden.

Kasım ayı için ucuz balayı


Kasım ayında balayına gitmek istiyorsanız bütçenizi çok fazla aşmayacaksınız demektir. Kasım ayında romantik bir balayı düşlüyorsanız doğru zaman! Eğer ki bir sonbahar hayranıysanız sizi Bolu'daki Dağ Evleri'ne davet ediyoruz. Ve tabii ki yavru vatan Kıbrıs da bu seçenekler arasına girebilir. Bu balayım benim balayım dediğinizi duyar  gibiyim. Kıbrıs yolcusu kalmasın o zaman!

Eski Yazılar


EmojilerEmoticon